Hupharma Сустанон 250 ін'єкційні стероїди порошок

Номер оголошення 389136

Опис

Hupharma Сустанон 250 ін'єкційні стероїди порошок

e-mail:tammy@hupharma.com
WickrMe: Tammyzxz
У WhatsApp:15171477202

Сустанон 250, тестостерон суміш, оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Назва продукту: sustanon 250

КАС:68924-89-0

Очищенность: 99%

Молекулярна формула: C104H152O12

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок

Використання:

Тестостерон-найважливіший і популярний анаболічний стероїд, а Сустанон 250-це найвідоміша форма ін'єкційного тестостерону.

Сустанон 250 складається з чотирьох ефірів тестостерону: Сустанон 250 містить мл і 100 мг короткої дії тестостерону пропіонат, 60 мг тестостерону фенілпропіонат, 60 мг тестостерону изокапроат тестостерону деканоат. По-перше, тестостерону пропіонат, є короткої дії і Сустанон дає швидкий початок дії стероїдному циклі. Інші естери засіб тривалої дії.

Як з усіма продуктами тестостерону, sustanon сильні анаболитные з вираженою андрогенної активністю. Воно найбільш звичайно використаний у міру того як зсипати зілля, забезпечуючи виняткові успіхи в силі і м'язової маси. Хоча воно перетворює до естрогену, як природа тестостерону, Сустанон injectable помічено як був трохи більш толерантним, ніж ціпіонат або енантат. Як говориться в цій книзі, такі зауваження тільки питання часу. Вміст у крові тестостерону будують більш повільно, тому побічні ефекти не так швидко. Однак для рівних рівнів гормонів в крові, тестостерон буде руйнуватися в рівній мірі, безвідносно до Естер. Багато людей можуть вважати за необхідне використовувати цей стероїд antiestrogen, у разі, якщо низька дозування nolvadex або Провірон буде доречно. Також кореляція з естрогеном, утримування води повинно бути помітно. Це не бажано, коли спортсмен хоче підтримувати погляд якості до фізичним даним, так це, звичайно, не ідея препарат для підготовки до змагань.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес ленд Сімферополю та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес ленд Сімферополю та Автономної Республіки Крим